Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно Въздушен филтър на JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос относно Въздушен филтър на JTD

Колеги, преди няколко седмици си купих въздушен филтър за мойта колица но нали няма кой да гледа като купува и се оказа че не е баш същият! Значи филтъра е от Каппа и на външен вид е същия, единствената разлика между моя и този който съм купил е че на моя от едната страна на филтъра е затворен а новия филтър е отворен и отдвете страни.
    Та питането ми е, дали има значение това че моя филтър е затворен от едната страна а новият филтър е отворен и отдвете страни?
    Щото незнам за кво е тази преграда от едната страна на филтъра!!!
    Дано сте ме разбрали и се надявам някой да ме светне за кво иде реч или да бегам към магазина и да купувам нов
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD 99’

е що не го смениш просто с правилния место да се чудиш
    поне аз това бих направил
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

То ако се дотътря до магазина ще си купя направо нов, не е въпроса в парите ама и ми беше интересно за кво е тая преграда

Comment

Аз съм ползвал филтър с нещо като грубата страна на гъба за миене залепено за долната част и такъв без нея. И двата си стават без проблем. Не успях да разбера дали става въпрос за същото

Ако си пасва добре в леглото и уплътнява добре, би трябвало да е ок
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

на либрата е такъв отворен от двете страни и май на последните 156-ци ...

аз си купих спортен JR за в оригиналната кутия за 70 кинта ... а е като K&N - пере се ...

Comment

Така е колега нищо че не е зтворен той се притиска в дъното на кутията и така уплътнява. Слагай го без да се притесняваш
            Fiat Punto 1.9 JTD
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD
            sigpic

Comment

Щом няма проблем ще си спестя едно ходене до магазина че и без тва ме мързи мнооого а иначе филтъра приляга точно по кутията

Comment

Working...
              X